[IRTF-Announce] Network Management (nmrg) RG Virtual Meeting: 2020-05-29

IESG Secretary <iesg-secretary@ietf.org> Thu, 07 May 2020 16:29 UTC

Return-Path: <iesg-secretary@ietf.org>
X-Original-To: irtf-announce@irtf.org
Delivered-To: irtf-announce@ietfa.amsl.com
Received: from ietfa.amsl.com (localhost [IPv6:::1]) by ietfa.amsl.com (Postfix) with ESMTP id 2347C3A0AD4; Thu, 7 May 2020 09:29:53 -0700 (PDT)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: IESG Secretary <iesg-secretary@ietf.org>
To: "IETF-Announce" <ietf-announce@ietf.org>, "IRTF-Announce" <irtf-announce@irtf.org>
Cc: nmrg@irtf.org
X-Test-IDTracker: no
X-IETF-IDTracker: 6.129.1
Auto-Submitted: auto-generated
Precedence: bulk
Message-ID: <158886899298.32143.5295367754981163292@ietfa.amsl.com>
Date: Thu, 07 May 2020 09:29:53 -0700
Archived-At: <https://mailarchive.ietf.org/arch/msg/irtf-announce/LMhWUMnOqJAwozgP-14_L0VB3fc>
Subject: [IRTF-Announce] Network Management (nmrg) RG Virtual Meeting: 2020-05-29
X-BeenThere: irtf-announce@irtf.org
X-Mailman-Version: 2.1.29
List-Id: IRTF-Announce <irtf-announce.irtf.org>
List-Unsubscribe: <https://www.irtf.org/mailman/options/irtf-announce>, <mailto:irtf-announce-request@irtf.org?subject=unsubscribe>
List-Archive: <https://mailarchive.ietf.org/arch/browse/irtf-announce/>
List-Post: <mailto:irtf-announce@irtf.org>
List-Help: <mailto:irtf-announce-request@irtf.org?subject=help>
List-Subscribe: <https://www.irtf.org/mailman/listinfo/irtf-announce>, <mailto:irtf-announce-request@irtf.org?subject=subscribe>
X-List-Received-Date: Thu, 07 May 2020 16:29:53 -0000

The Network Management (nmrg) Research Group will hold
a virtual interim meeting on 2020-05-29 from 17:00 to 19:00 Europe/Paris (15:00 to 17:00 UTC).

Agenda:
Draft Agenda:
* 17:00 - 05 min – 1. Meeting logistics and agenda, Chairs
* 17:05 - 10 min - 2. RG updates, Chairs
* 17:15 - 20 min - 3. AI for NM Topic #1
* 17:35 - 20 min - 4. AI for NM Topic #2 
* 17:55 - 20 min - 5. Research Challenges in AI for NM document (discussion)
* 18:15 - 15 min - 6. IBN - Architecture discussion
* 18:30 - 10 min - 7. IBN - Use Cases discussion 
* 18:40 - 10 min - 8. IBN - Hackathon discussion
* 18:50 - 10 min - 9. IBN - Intent Classification, draft-li-nmrg-intent-classification
* 19:00 - end of meeting

Information about remote participation:
https://ietf.webex.com/ietf/j.php?MTID=m290a76340eb859ab5995f64ebb6bf434